Προσαρμογη στο νεο πλαισιο εκπομπων αεριων ρυπων στη ναυτιλια.

To post αυτό γράφτηκε με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Προστασίας του περιβάλλοντος (MEPC) του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO) για την επιβολή χρήσης καύσιμου μειωμένης περιεκτικότητας σε θείο (0.5%) στη ναυτιλία από την 01/01/2020 και
την εφαρμογή της ευρωπαϊκής νομοθεσίας 2015/757 για την παρακολούθηση, την υποβολή εκθέσεων και επαλήθευση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στις θαλάσσιες μεταφορές.

Γνωρίζουμε ότι το επόμενο διάστημα θα κληθείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση του στόλου σας και πιστεύουμε ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία μας θα βοηθήσουν στην προσαρμογή σας στα νέα δεδομένα των εκπομπών αέριων ρύπων στη ναυτιλία.

Εφαρμόζοντας τη λύση που σας παρουσιάζουμε μπορείτε να πετύχετε:
Συνέχιση χρήσης HFO για μείωση του κόστους καυσίμου.
Για να συνεχίσετε να έχετε το δικαίωμα χρήσης Heavy Fuel Oil απαιτείται σύστημα περιορισμού αέριων ρύπων (Scrubber). Για τη λειτουργία του συστήματος απαιτείται παρακολούθηση και καταγραφή των εκπομπών ώστε να αποδεικνύεται η συμμόρφωση με τους κανονισμούς. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να συνεχίσετε την χρήση του καυσίμου υψηλής περιεκτικότητας του θείου στον στόλο σας με όλα τα οικονομικά πλεονεκτήματα λόγω τιμής καυσίμου. Η επιλογή του αναλυτή αερίων είναι υπόθεση της εταιρίας διαχείρισης καθώς εσείς θα είστε υπεύθυνοι για τα κόστη συντήρησης και το πλήρωμα σας θα είναι σε καθημερινή επαφή με τον εξοπλισμό. Η επιλογή αξιόπιστου εξοπλισμού και ενός συνεργάτη που μπορεί να σας υποστηρίξει θα οδηγήσει στην βέλτιστη οικονομικά και τεχνικά λύση.
Συνεχή παρακολούθηση CO2 για συμμόρφωση με την νομοθεσία MRV 2015/757.
Ένας από τους αποδεκτούς τρόπους για την παρακολούθηση και καταγραφή των επιπέδων CO2, όπως ορίζονται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία, είναι η συνεχής παρακολούθηση των εκπομπών CO2. Αυτή η επιλογή σας δίνει τη δυνατότητα να γίνεται άμεση καταγραφή των εκπομπών, αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο, έτσι οι αναφορές σας για τα επίπεδα CO2 εξάγονται αυτοματοποιημένα και τα στοιχεία σας δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από τους επαληθευτές.
Βέλτιστη λειτουργία των μηχανών σας και βελτίωση της περιβαλλοντικής εικόνας της εταιρίας σας.
Μέσω της συνεχούς παρακολούθησης των καυσαερίων οι μηχανικοί σας μπορούν να εξάγουν σημαντικά συμπεράσματα για τη λειτουργία και την απόδοση των μηχανών. Eπίσης μπορείτε να προβάλετε την περιβαλλοντική σας εικόνα τόσο στους επενδυτές σας όσο και στους πελάτες σας.

Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από τις λύσεις που προσφέρουμε είμαστε στη διάθεση σας για μια πληρέστερη ενημέρωση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s