Προσδιορισμός εκπομπών σκόνης με όργανα της SICK |DUST MEASURING DEVICES

Γιατί η μέτρηση της σκόνης είναι τόσο σημαντική;

Ο ακριβής προσδιορισμός και η καταγραφή της σκόνης και των σωματιδίων είναι απαραίτητα για την προστασία του περιβάλλοντος. Για το λόγω αυτό η ΕΕ έχει επιβάλει την παρακολούθηση των εκπομπών σκόνης σε βιομηχανικές δραστηριότητες.  Η SICK,  ένας από τους ηγετικούς κατασκευαστές σύγχρονων και καινοτόμων συστημάτων μέτρησης σκόνης με δεκαετίες εμπειρίας σας παρέχει μετρητικό εξοπλισμό ώστε να συμμορφώνεστε με τη περιβαλλοντική νομοθεσία. Με ένα μεγάλο κατάλογο προϊόντων για συνεχή ή ασυνεχή προσδιορισμό σκόνης ακόμη για σε καυσαέρια με υψηλή υγρασία, η SICK μπορεί να καλύψει ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκές μέτρησης.

Τύποι σωματιδίων και σκόνης.
Η σκόνη αποτελείται από ένα μίγμα ορατών και μη ορατών, αιωρούμενων και επικαθισμένων σωματιδίων στερεής ύλης. Το διαφορετικό σχήμα, μέγεθος και χημική σύσταση καθορίζουν τις ιδιότητες της σκόνης. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά αυτά επιλέγεται και ο βέλτιστος μετρητικός εξοπλισμός. Η σκόνη μπορεί να χαρακτηρίζεται κυρίως με βάση την αεροδυναμική διάμετρο της (μεγαλύτερη ή μικρότερη από 10 μm).

Βέλτιστη διαθέσιμη τεχνολογία μέτρησης.
Μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογο συστημάτων μέτρησης σκόνης της SICK πατώντας εδώ.

Επιπλέον της επιλογής της βέλτιστης διαθέσιμης τεχνολογίας, ένα σύνολο επιρροών και απαιτήσεων πρέπει να ληφθεί υπόψη για να σχεδιαστεί ένα μετρητικό σύστημα. Ο όσο το δυνατόν λεπτομερέστερος προσδιορισμός των συνθηκών και αναγκών μέτρησης οδηγεί στην καταλληλότερη και οικονομικότερη επιλογή. Όχι μόνο για την προμήθεια του εξοπλισμού αλλά για όλη τη διάρκεια λειτουργίας του. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της SICK είναι προφανή: μεγάλος κατάλογος διαφοροποιημένων προϊόντων, αποδεδειγμένη μετρητική τεχνολογία και δεκαετίες εμπειρίας με χιλιάδες εγκαταστάσεις.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s